Karijera

Blagajnike/ce - Beograd

EXC grupacija, prepoznatljiva finansijska kompanija, čija je delatnost pružanje finansijskih usluga fizičkim i pravnim licima, prisutna je na području država srednje i istočne Evrope od 1990. godine.

Zbog povećanog obima posla tražimo

Blagajnike/ce

 • u menjačnici koji su usmereni na klijente, samostalni u radu, dobrih komunikacijskih veština i
 • savesni i odgovorni
 • vole raznolikost
 • ne boje se poslovnih izazova
 • žele dugoročan posao

Mesto rada: Beograd

Zadaci radnog mesta:

 • obavljanje menjačkih poslova, platnog prometa i transfera novca
 • sastavljanje raznih izveštaja i vođenje evidencija

Ti si taj/ta, ako:

 • imaš srednju stručnu spremu
 • se veoma dobro služiš računarom (Windows, MS Office i Open Office paket, Internet, Outlook, Skype)
 • poseduješ potvrdu da nisi krivično kažnjavan niti se protiv tebe vodi krivični postupak.

Prednost, ali ne i uslov pri zapošljavanju:

 • sertifikat za obavljanje menjačkih poslova
 • iskustvo u radu sa gotovinom i radu kao blagajnik
 • govoriš engleski jezik
 • potvrdu o završenoj obuci za proveru autentičnosti i ručnu obradu novčanica i kovanog novca koji glase na EUR

Šta nudimo:

 • dugoročan posao
 • izvrsnu ekipu
 • stimulativnu zaradu
 • profesionalni razvoj

Postani i ti deo našeg tima!
Prijave slati elektronskim putem.
Biće kontaktirani samo kandidati koji budu ušli u uži izbor.

Ukoliko želite ući u bazu podataka Exclusive Change doo Beograd (Zvezdara), sa sedištem u Madridskoj 19,Beograd-Zvezdara, MB 20444444, (dalje:Exclusive Change) u svrhu zasnivanja radnog odnosa, molimo vas da pošaljete vašu biografiju na e-mail adresu hr@exc.rs sa naznakom pozicije za koju ste zainteresovani i s naznakom grada u kojem želite raditi. Na ovakav način ćete među prvima saznati kada se otvore nove pozicije za zapošljavanje u Exclusive Change.
Exclusive Change kao rukovalac podataka brine o osiguravanju sigurnosti podataka o ličnosti te usklađenosti s važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti. Napominjemo kako su vaši podaci o ličnosti savesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije i neovlašćenog pristupa. Naši zaposlenici obavezni su da poštuju poverljivost vaših podataka i da se pridržavaju svih propisa koji regulišu zaštitu podataka o ličnosti.

Podatke iz biografije koju ćemo primiti od vas u svrhu zasnivanja radnog odnosa nameravamo da sačuvamo u našoj bazi kandidata za posao u razdoblju do 6 meseci, od dana prijema vaše biografije. Podatke sadržane u vašoj biografiji koristit ćemo isključivo u svrhu potrebe za zapošljavanjem.

Slanjem vaše biografije na e-mail adresu hr@exc.rs primićete obaveštenje o našoj nameri da vaše podatke iz biografije sačuvamo u razdoblju do 6 meseci isključivo na osnovu vašeg pristanka, koji je potrebno da pošaljete putem e-maila kao potvrdu na prethodno poslatu biografiju. Navedeni pristanak smatra se pravnom osnovom za obradu vaših podataka o ličnosti u skladu sa članom 12. stavom 1. tačkom 1. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Sl.glasnik RS“ br.87/20218). Dat pristanak u bilo kojem trenutku možete opozvati te ćemo u tom slučaju nakon vašeg obaveštenja o opozivu pristanka, bez odlaganja trajno obrisati vaše podatke o ličnosti. U bilo kojem trenutku imate pravo opozvati dat pristanak, na način da obavestite Exclusive Change u pisanom obliku slanjem na adresu sedišta Madridska ulica 19, 11050 Beograd, ili slanjem na e-mail adresu hr@exc.rs. Po prijemu izjave o opozivu pristanka, pisanim putem ćemo potvrditi prijem, a podatke o ličnosti koji su obuhvaćeni izjavom o opozivu pristanka više nećemo obrađivati počev od datuma opoziva pristanka. Opoziv pristanka ne utiče na dopuštenost i zakonitost obrade koja je vršena na osnovu pristanka pre opoziva. Nakon isteka roka od 6 meseci vaše podatke koje smo sačuvali na osnovu primljenog pristanka ćemo trajno obrisati. Ukoliko ne primimo vaš pristanak za čuvanje podataka iz biografije koji smo primili na osnovu otvorene molbe, isti će biti obrisani 7 dana nakon prijema vaše biografije.

Osim prava na opoziv pristanka, a u skladu sa važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti, imate pravo na pristup vašim podacima o ličnosti kao i na njihovu ispravku. Imate pravo da zahtevate da vaše podatke o ličnosti obrišemo ili da se njihova obrada ograniči. Na obradu podataka o ličnosti od strane Exclusive Change imate pravo podnošenja prigovora licu za zaštitu podataka o ličnosti koji možete uputiti na e-mail adresu: zastita.podataka@exc.rs ili putem pošte na adresu sedišta Madridska 19, 11050 Beograd. Također, imate pravo da podnesete prigovor Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.